Επικοινωνήστε με την ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι άνθρωποι της ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε. είναι στη διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

icon_widget_image Ροδοτόπι Ιωάννινα, Βιομηχανική περιοχή, ΤΘ 113, ΤΚ 45500 icon_widget_image +30 26510 85500 F : +30 26510 85501 icon_widget_image info@tertsis.gr tertsis@otenet.gr
Image Alt
Explore the Features

Ογκομετρήσεις

Quality

ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ

CONSTRUCTION

Σύμφωνα με την νομοθεσία, η εγκατάσταση συστήματος εισροών εκροών επιδέχεται και την ογκομέτρηση των δεξαμενών. Η ογκομέτρηση περνά μέσα από την υψηλή τυποποίηση της εργασίας σε προκαθορισμένες θέσεις ειδικά διαμορφωμένους με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα απαραίτητα όργανα. Το κατάλληλο συμπλήρωμα και προϋπόθεση του επιτυχημένου αποτελέσματος της ογκομέτρησης είναι το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και τα όργανα μέτρησης.

Η εφαρμογή έχει σκοπό την αυτοματοποίηση της διακρίβωσης ογκομετρικών δοχείων και δεξαμενών. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει διακρίβωση (ογκομέτρηση) μιας δεξαμενής ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:
  • Εισαγωγή γενικών πληροφοριών που αφορούν τις εξής παραμέτρους: Πελάτης, Τεχνικός υπεύθυνος, Στοιχεία δεξαμενής, Στοιχεία Πρότυπου Ογκομετρικού Δοχείου, Περιβαλλοντικές Συνθήκες, κλπ.
  • Εισαγωγή Πρωτογενών Δεδομένων διακρίβωσης (ογκομέτρησης) μέσω ενός αρχείου Excel.
  • Μεθοδολογία.
  • Στατιστική επεξεργασία δεδομένων και επιλογή της βέλτιστης λύσης.
  • Εκτύπωση Πίνακα Βαθμονόμησης και εκτίμηση μετρητικής αβεβαιότητας σύμφωνα με της μεθοδολογία GUM (BIPM et al, Guide to the Expression of Uncertainty in Measurement (GUM), 2nd ed., International Organization for Standardization, Genève, 1995).
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας, ΕΙΜ, είναι ο Εθνικός Φορέας Μετρολογίας της Ελλάδος και Σύμβουλος της Ελληνικής Πολιτείας σε θέματα μετρολογίας και μετρήσεων.
Η ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε.είναι πιστοποιημένη εταιρία για την ογκομέτρηση των δεξαμένων και βυτίων.