Επικοινωνήστε με την ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι άνθρωποι της ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε. είναι στη διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

icon_widget_image Ροδοτόπι Ιωάννινα, Βιομηχανική περιοχή, ΤΘ 113, ΤΚ 45500 icon_widget_image +30 26510 85500 F : +30 26510 85501 icon_widget_image info@tertsis.gr tertsis@otenet.gr
Image Alt
Explore the Features

Tertsis

EXPERIENCE

About us

About us
Συνεχή αναπτυξιακή πορεία

ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε.. ξεκίνησε τη δραστηρίοτητα της το 1978 ως κατασκευάστρια εταιρία στο χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίμων και σταθμών εξυπηρέτησης. Η ανάπτυξη της εταιρίας επέκτάθηκε και σε άλλους τομείς όπως η κατασκευή πρατηρίων αερίων καυσίμων LPG, ογκομετρήσεων και τη συντήρηση των πρατηρίων. Σήμερα η εταιρεία, με σύγχρονη φιλοσοφία, απραίτητη υποδομή και οργάνωση, τεχνική εξειδίκευση και κατάρτιση, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων. Η επέκτση των υπηρεσιών της και η ανάπτυξη της σε τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και η πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001 : 2008 δίνουν νέα μορφή στην εταιρεία και της ανοίγουν νέους ορίζοντες. Στην προσπάθεια δε του όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερου ελέγχου που εφαρμόζει στους παραπάνω τομείς, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί για την: Κατασκευή Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων. Συντήρηση και Επισκευή Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων από την εταιρεία LETRINA S.A. για την διασφάλιση τις επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας από τις 07/07/2011.
Παρακολουθόντας τις εξελίξεις, σχεδιάζουμε το μέλλον και επενδύουμε, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, προσωπικό και τεχνογνωσία. Κατανοούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των πελάτών μας και τις εξετάζουμε ξεχωριστά και με προσοχή. Εργαζόμαστε με συνέπεια για την υλοποίηση των στόχων μας. Εχοντας τις βάσεις, την τεχνογνωσία και το δυναμικό κινούμαστε με επιτυχία μέσα σε ένα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η σωστή στρατηγική στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, χρειάζεται σύγχρονη δομή, εύελικτα σχήματα διοίκησης, εξιδεικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος τεχνικός εξοπλισμός. Η ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΤΣΗΣ Α.Ε. βελτιώνει συνεχώς την οργανωτική της δομή, επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Η καθετοποιημένη δομή εξασφαλίζει την σωστή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε όλα τα στάδια.

Certificate

CERT - ISO
a
a

CERT - ISO 9001

Certificates

Η εταιρεία είναι με πιστοποιμένη με το σήμα ποιότητας CERT - ISO 9001. Μέλημα της εταιρείας είναι ο σεβασμός στην επιθυμία των πελατών με την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που διαθέτει. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και προσφέρει τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής

EXPLORE THE FEATURES
Κατασκευές πρατηρίων
EXPLORE THE FEATURES
LPG Υγραέριο
EXPLORE THE FEATURES
Εισροές - Εκροές
EXPLORE THE FEATURES
Ογκομετρήσεις